A SIMPLE KEY FOR خواص چای عناب و دارچین UNVEILED

A Simple Key For خواص چای عناب و دارچین Unveiled

A Simple Key For خواص چای عناب و دارچین Unveiled

Blog Article

عناب خشک خواص درمانی و غذایی بیشتری نسبت به عناب تازه دارد. عناب خشک، خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی دارد. این خاصیت عناب باعث می‌شود سیستم دفاعی بدن، تقویت شود. همچنین از دیگر خواصی که به این میوه‌ی پر خاصیت نسبت داده می‌شود، آرامش در هنگام خواب است.

عناب می‌تواند گردش خون را تنظیم کند. گردش خون بهینه به این معنی است که اندام‌های شما کاملاً اکسیژن‌دار هستند و به طور کلی احساس شادابی و انرژی می‌کنید.

اما علاوه بر این، عناب خواص دیگری نیز دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

عناب می‌تواند به فرایند هضم بهتر غذا کمک کند ، عناب به نرم شدن و حجیم شدن مدفوع شما کمک می‌کند و خطرات ناشی از زخم معده، آسیب و باکتری‌های مضری که ممکن است در روده شما وجود داشته باشد کاهش می‌دهد.

در برخی از مناطق هند از عناب برای تهیه ترشی نیز استفاده می‌شود

طرز تهیه دمنوش به این صورت است که ابتدا قوری را پر از آب کرده، سپس عناب خشک به همراه موارد دلخواه چون چوب دارچین را در قوری بریزید تا به جوش آید.

تقویت حافظه از خواص عناب است. در یک مطالعه روی موش‌ها، عصاره خواص چای عناب و دارچین عناب همچنین رشد و تکامل سلول‌های عصبی را در ناحیه شکنج دندانه دار در موش افزایش داد.

قند: پلی ساکاریدهای میوه عناب شامل انواع مختلفی از قندها مانند گلوکز، زایلوز، مانوز و فروکتوز است.

عناب مشکلات گوارشی را برطرف می‌کند. این میوه علاوه بر پلی ساکاریدها و فلاونوئیدها، سرشار از مواد مغذی است.

عناب همچنین دندان‌ها را در برابر پوسیدگی مقاوم می‌سازد. چای عناب دارای ماده ضد سرطانی است و همچنین  باعث ترمیم بافت‌های آسیب دیده و تقویت عضلات می‌شود.

پس می‌توانید باخیال راحت آن را در فهرست میان وعده‌های بی ضرر بگنجانید. اما اگر مایلید از مکمل‌های حاوی عناب استفاده کنید لازم است از پزشک مشورت بگیرید.

اگرچه، منابع و تحقیقات انجام‌شده در زمینه تأثیرات این میوه در بهبود سرماخوردگی محدود بوده و نمی‌توان با قطعیت دراین‌باره نظر داد.

همچنین میتوانید این میوه را به جای قند کنار چای کمرنگ، و یا جز تنقلات روزمره خود میل کنید.

میوه عناب که دارای خواص دارویی بسیار زیادی است، در ابتدا سبز و گرد بوده و پس از رسیدن به رنگ قرمز درآمده، زیتونی شکل و چروک می‌شوند.

Report this page